Μη υφανθείσα Co. παραγωγής Eclean Linan, ΕΠΕ.

 

Υψηλός - καθαρισμός ποιοτικής ο μη υφανθείς οικογένειας σκουπίζει τους προμηθευτές

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Linan Eclean Non-woven Production CO.,LTD.

Είμαι Online Chat Now
Είναι η ευχαρίστησή μου ότι γίνομαι συνέταιρος Eclean. Υψηλός - η ποιότητα και η ανταγωνιστική τιμή μου κάνουν περισσότερη εμπιστοσύνη στην πώληση τα αγαθά τους.

—— Jeff Μίλερ

Θα πω ότι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το προϊόν σας και την άριστη υπηρεσία σας. Θέλουμε να διατάξουμε περισσότερους, θα σας έρθω σε επαφή με όπως σύντομα. Ευχαριστίες!

—— Ryan Retherford

Linan Eclean Non-woven Production CO.,LTD.

1 2 3
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2
Σχετικά με εμάς Σχετικά με εμάς Σχετικά με εμάς
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Eclean
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 5 Million-10 Million
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η μη υφανθείσα Co. παραγωγής Eclean Linan, ΕΠΕ είναι προοδευτικός κατασκευαστής καθαρίζοντας προϊόντων. Το ευρύ εύρος μας χαρτοφυλακίου προϊόντων περιλαμβάνει κυρίως το μωρό σκουπίζει, η οικογένεια υγρή σκουπίζει, καθαρίζοντας προϊόντα πατωμάτων, σκουπίζοντας υφάσματα προϊόντων και βιομηχανικό σκουπίζοντας ύφασμα, κ.λπ. Παρέχουμε το cOem και τις υπηρεσίες ODM για τους πελάτες μας. Με τους επαγγελματικούς εμπειρογνώμονές μας και τους καλύτερους αυτόματους εξοπλισμούς στην Κίνα, μπορούμε συνήθεια να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ένα ευρύ φάσμα των νέων στοιχείων σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών μας. Οι πιστοί πελάτες μας είναι κυρίως βασισμένοι στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική και την Ευρώπη.

 

Το Eclean δεν σταματά ποτέ τις καινοτόμες νέες διαδικασίες, τους πελάτες και τους προμηθευτές να λύσουν τα προβλήματα και με τους συνεργάτες για να μεγιστοποιήσει την αποδοτικότητα και τα κέρδη. Για να επιτύχουμε αυτό, επενδύουμε βαριά στην τεχνολογία, οι πρώτες ύλες μας είναι φιλικές προς το περιβάλλον, οι εξοπλισμοί δοκιμής μας είναι κατάσταση προόδου, τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται με το βέλτιστο συνδυασμό τιμής και απόδοσης αλλά ο σημαντικότερος όλοι, υπάλληλοι Eclean είναι το μέγιστο προτέρημά μας και ένα κρίσιμο πλεονέκτημα στους πελάτες μας. Είναι καλά εκπαιδευμένοι, δεσμευμένος, και 100% εστίασε στην παράδοση των ποιοτικών προϊόντων και των υπηρεσιών στους πελάτες μας.

 

Η υπόσχεση του Eclean είναι να χρησιμευθούν οι πελάτες μας με τα αρχαιότερα ποιοτικά καθαρίζοντας προϊόντα και οι υπηρεσίες για να βοηθήσουν να κάνει τον κόσμο μια υγιέστερη, καθαρότερη και ασφαλέστερη θέση. Είμαστε υπερήφανοι για να μοιραστούμε με σας πώς φέρνουμε το πνεύμα αυτής της υπόσχεσης στη ζωή και χαιρετίζουμε τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Linan Eclean Non-woven Production CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. David Wei

Τηλ.:: 86-13868026913

Φαξ: 86-571-63921978

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς